Delicious Martha firma el cartell d’El Mercat Vell

El Mercat Vell es presenta amb una imatge que simbolitza tot el que hi podreu trobar: productes frescos de la millor qualitat i plats cuinats al moment perquè gaudiu de la millor gastronomia. Una imatge que convida a tastar el nou Mercat Vell i tots els sabors que amaga.

Cartel mercat apertura 25_marta

 

Voleu saber qui és l’autor de la fotografia del cartell? És la Marta Sanahuja, una coneguda blogger i instagramer amb una visió molt moderna i actual de la fotografia gastronòmica. Al seu espai web trobareu un deliciós i ampli receptari d’elaboracions dolces i salades i recomanacions per gaudir de la cuina i la gastronomia fora de casa. Sempre il·lustrades amb fotografies de la Marta, amb un estil molt propi i atractiu. Podeu seguir-la a Delicious Martha o el seu compte d’Instagram on cada dia ens fa venir gana.

La imatge escollida -una instantània on els principals protagonistes són una cullera i una figa- vol reflectir la doble oferta gourmet que trobareu al nou Mercat Vell, tant per gaudir al mateix espai com per assaborir a casa. I, de fons, un mocador de farcell.. Quan visiteu per primera vegada el mercat descobrireu per què…

Ens veiem molt aviat a la Plaça Sant Pere de Sant Cugat!

One thought on “Delicious Martha firma el cartell d’El Mercat Vell

  1. Esther

    Heu vist la imatge del Mercat de Pallejà que es va inaugurar fa un any??? Entreu al facebok Mercat de Palleja!! Us sorprendreu. M’agrada que St Cugat es fixi en nosaltres!!
    Felicitats! Sort al nou Mercat Vell i als seus paradistes!!

Comments are closed.