TOP 5 de fruites i verdures de primavera

El millor del canvi de la temporada és trobar-ne fruites i verdures fresques i noves que arriben amb la primavera. Vols saber quins?

asparagus-2178164_960_720

Just comença la temporada d’espàrrecs, un aliment baix en calories, amb una gran quantitat de vitamines, sobretot B1, B2, B6, A, C i E. A més té qualitats depuratives i antioxidants. L’espàrrec té un alt contingut en fibra, convertint-lo en un aliment saciant.

La segona verdura que entra al top 5 són les faves, un llegum peculiar, ja que es pot menjar crua quan està verda. Es poden cuinar de moltes maneres, fet que fa d’aquest llegum una gran aliada a la cuina durant la primavera.

Què més pots trobar al nostre MercatVell? Els espinacs també es colen en aquesta llista com a producte fresc i de qualitat a la primavera. Aquesta verdura, també coneguda com “l’or verd” té infinitat de propietats, de les quals en destaquem la provitamina A, una bona quantitat d’acid fòlic, i la clorofil·la, ideal per la prevenció del càncer.

De les fruites es colen en aquesta llista les cireres i els préssecs. Les primeres es comencen a recol·lectar a la primera i és l’únic fruit amb os que es cull abans de madurar. Els préssecs són rics en fibra, aigua i carotens. Ideal per dietes d’aprimament donada la seva quantitat d’aigua.