Tallers gratuïts de pa pels més petits de la casa a Bonaparte!

Vols que els més petits de la casa aprenguin com es fa el pa i tinguin la seva primera experiència amb les masses? Cada tarda de dilluns, a partir del 29 de febrer, realitzarem tallers infantils de pa gratuïts a la parada de Bonaparte de El MercatVell on els nens es convertiran en petits forners.

Una tarda divertida on ells mateixos podran experimentar amb diferents masses de pa i jugar fent figuretes de colors amb un kit especial per les seves mans petites. El mestre forner Hèctor Yuste serà l’encarregat d’endinsar-los al món del pa i les seves masses, i els acompanyarà a conèixer l’obrador al mateix Mercat Vell. La sorpresa del taller arribarà al final, quan descobreixin que les seves pròpies petites obres d’art se les podran portar a casa per tastar-les!

Els tallers es realitzaran cada dilluns de 17:30 a 19:00 a les taules properes a la parada. Les sessions estan pensades per a nens d’entre 4 i 9 anys. Les inscripcions són gratuïtes i es poden realitzar a través del telèfon 93 328 45 19 o directament a Bonaparte. A cada taller hi participaran un màxim de 10 nens.

One thought on “Tallers gratuïts de pa pels més petits de la casa a Bonaparte!

  1. Pingback: Planes para disfrutar de San Cugat en familia - Mammaproof Barcelona

Comments are closed.