- 500 g de corball
- 3 Llimes en suc
- 1 ceba morada
- 1 Alvocat
- Sal
- Pebre blanc
- Oli d’oliva verge extra
- (Només si el volem picant) Tabasco, pasta de rocoto i Togarashi al gust
Ingredients per a la llet de tigre:
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1 ceba morada
- 1 branca d’api pelada
- ½ l de fumet blanc de peix
- Coriandre fresc
- 1 manat de cibulet
Elaboració:
Per fer la llet de tigre, tallarem en juliana els pebrots, la ceba morada i l’api pelat i ho deixarem marinar 24 hores amb el fumet de peix blanc. Passades les 24 hores colarem el líquid i reservem la llet de tigre.
Tallarem a daus el mig quilo de corball i el deixarem marinar amb el suc de la llima uns 5-7 minuts. Transcorregut aquest temps, colarem el peix i el submergim en la llet de tigre uns 5 minuts a la nevera.
A continuació tallem l’altra ceba morada i el coriandre fresc en juliana. Tallarem també a daus l’alvocat. En un bol afegirem el cebiche amb la llet de tigre i els trossos de l’alvocat, serà el moment d’afegir la sal i el pebre al gust. A sobre del cebiche afegirem la ceba i el coriandre. Si volem una versió més picant, podem afegir tabasco, pasta de rocoto i Togarashi.