Obrim el 25 de novembre!

Es tracta del primer mercat municipal de Catalunya on totes les parades (a excepció de la fruiteria i la de llegums) venen producte i fan degustació, un model que, en menor mesura, es va imposant a altres mercats com La Boqueria o El Ninot.

Dimecres, una desena d’operadors aixecaran la persiana aquest proper dimecres per oferir productes d’alta qualitat per comprar i per tastar: les carns més selectes, embotits ibèrics i els millors formatges, vins i caves de les D.O. més prestigioses, peix fresc i marisc, pa i pastissos artesanals, fruita i verdura de primera qualitat, cuina peruana, japonesa, italiana, salsitxes gourmet i llegums i plats casolans. Tot gràcies a la feina dels operadors que hi podrem trobar: Boket (carnisseria i xarcuteria), Bonaparte, Ceviche 103, Don Belucci, Frankfurt Sant Cugat, Fruiteria Hom, La Peixateria, Mª Àngels Llegums i Celler Vinbinguts.

Tot, en un espai modern on cada establiment té el seu mostrador de venda i la seva barra per a degustació. Al voltant de les parades i a la terrassa de la plaça Sant Pere també hi ha un espai comú amb taules i cadires per esmorzar, fer el vermut, dinar, berenar, sopar o simplement prendre alguna cosa al bell mig de Sant Cugat. El mercat obrirà cada dia de 9 a 23h i els divendres i dissabtes allargarà fins les 24h.

En total, El Mercat Vell suma més de 1.200 m2 d’espai gastronòmic, un nou model que ja triomfa a ciutats com Madrid (Mercado de San Miguel, San Antón) o Córdoba (Victoria). Una proposta lúdico-gastronòmica que complementa l’àmplia oferta comercial del casc antic de Sant Cugat, autèntic pol d’atracció per als veïns del Vallès Occidental i l’Oriental i a només 15 minuts de Barcelona.

A partir de dimecres 25 de novembre, us hi esperem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *