Més de 50.000 visites en el nostre primer mes

Superant totes les previsions, El Mercat Vell ha rebut més de 50.000 visitants durant el seu primer mes de vida. Tot un èxit per a una aposta innovadora que el converteix en el primer mercat municipal gastronòmic de Catalunya. L’expectació per la inauguració del recinte va portar, només el primer dissabte d’obertura, a més de 4.000 persones a passejar, degustar o comprar al mercat. De fet, només durant la primera setmana ja va rebre 17.500 visitants.

El Mercat Vell en xifres

La millor prova de la resposta que està tenint entre el públic el nou Mercat Vell són algunes xifres registrades en el primer mes de funcionament, com els 5.500 litres de cervesa Estrella Damm que s’han consumit, els gairebé un miler de ceviches i 500 pisco sours que ha servit la parada peruana del Ceviche 103 o les 6.000 ostres i 1.200 racions de fideus Yakisoba de La Peixateria. La bona afluència de públic també l’han notat els establiments tradicionals que ja estaven a l’antic mercat, com la Fruiteria Hom, que, segons la seva propietària, Juanita Fernández, ha duplicat les vendes respecte al mes anterior.

No podem fer més que agrair l’acollida als veïns de Sant Cugat i altres indrets que ja ens han vingut a conèixer. Si encara no ho has fet, et convidem a descobrir tots els sabors que s’amaguen rere les portes del nou Mercat Vell: carns selectes, embotits ibèrics i formatges, vins i caves de les D.O. més prestigioses, peix fresc i marisc, pa i pastissos artesanals, fruita i verdura de primera qualitat, cuina peruana, japonesa, italiana, salsitxes gourmet i llegums i plats casolans. Aquí en pots fer un tast!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *