Descobreix totes les varietats de salsitxa

Un dels plats més típics de la gastronomia alemanya és el Frankfurt: la mítica salsitxa que agrada a tothom.

D’aquest plat, però, hi ha moltes variants perquè tothom pugui escollir la que més li agradi. La mítica salsitxa de Frankfurt és la que està feta amb carn de porc i pots tastar al Frankfurt MercatVell. La salsitxa Bierburst porta diversos fruits del bosc per donar-li un sabor diferent.

La Blutswurst seria la més semblant al típic botifarró. La salsitxa Bratwurst és també una peça fonamental de la dieta alemanya: aquesta varietat està feta de carn de porc picada molt fina adobada amb espècies com nou moscada, pebre o gingebre. Aquesta salsitxa és, amb la xucrut i la cervesa un dels tres aliments més consumits a Alemanya. Una altra salsitxa de color blanc és la Weißwurst: aquesta, però és original de la regió de Babaria i està feta amb ou i altres espècies.

Si el que vols és enfrontar-te a un petit repte, la teva opció és la salsitxa Bockwurst: una salsitxa gran amb sabor fumat que se sol acompanyar d’una cervesa alemanya. Tot i això, si no t’hem convençut encara per apropar-te a MercatVell per tastar-ne una, allà hi podràs tastar altres entrepans fets amb altres ingredients: hamburguesa, llom, pinxos, bacó o biquinis i els condiments que més t’agradin: formatge, ceba i tota mena de salses per donar-hi més sabor.

Totes les opcions són perfectes per gaudir d’un bon àpat amb amics i família.