Fes-te un selfie disfressat a El Mercat Vell i guanya 50 euros!

Una perruca, una màscara, un barret o un maquillatge original a la cara, que portis tú o els més petits de la família, poden fer que gaudeixis d’un dinar o sopar a El Mercat Vell o aconsegueixes fer la compra setmanal gratis al mercat.

Per a participar en el concurs només has de fer-te una selfie disfressat/da al Mercat Vell de Sant Cugat, pujar-la a Instagram amb l’etiqueta #elmercatvell i fer-te seguidor/a del compte d’El Mercat Vell a aquesta xarxa social. Perquè la fotografia sigui vàlida haurà d’identificar-se bé El Mercat Vell. La fotografia guanyadora serà la que tingui més likes.

I si et disfresses a la Crida del Gall del Carnaval o participes en la rua de les comparses de Sant Cugat, no dubtis en participar-hi també! Apropa’t fins a la Plaça de Sant Pere i fes-te una fotografia amb la teva disfressa on es vegi la façana de l’edifici, la terrassa o alguna de les parades de El Mercat Vell. Si vols que la teva selfie sigui encara més simpàtica per a guanyar likes, també pots fer-te-la menjant disfressat a la zona de degustació!

Selfie Carnaval Blog

El concurs es tancarà el 8 de febrer a les 9.00 hores. Es comunicarà personalment al guanyador i es farà públic a través dels canals de comunicació d’El Mercat Vell. El nom del guanyador es farà públic a través de les xarxes socials d’El Mercat Vell i ens posarem en contacte amb ell vía missatge privat.

Consulta les bases legals aquí.