Els beneficis de les fruites d’estiu

Totes les fruites de temporada a l’estiu contenen molta aigua. No només ajuden a mantenir-nos hidratats sinó que també fan que els nostres ronyons funcionin correctament.

A més, milloren el funcionament de l’aparell digestiu i fan que ossos i dents estiguin més forts. Totes les propietats nutritives que aporten són bones tant per al creixement dels infants, com per al desenvolupament d’adults i gent gran.

Us explicarem més a fons els beneficis de 5 d’aquestes fruites.

  • La síndria té molta vitamina C, que ajuda a posar-se més moreno. Té efectes diürètics i és antioxidant, per això ajuda a la regulació de la pressió arterial i el nivell de colesterol.
  • El meló també conté vitamina C, que a més millora tots els ossos, i és antioxidant. És l’aliment ideal si estàs a dieta, ja que té un gran contingut d’aigua i poc valor energètic. Reforça el sistema immunològic i ajuda a prevenir l’envelliment.
  • El préssec és ideal pels diabètics pel seu elevat contingut en fibra i és un gran aliat per la pell perquè ajuda a generar col·lagen. Un altre dels seus beneficis és reduir el risc de patir malalties cardiovasculars.
  • La pruna ajuda a regular el trànsit intestinal, aporta ferro i vitamina A i B per combatre l’anèmia i conservar la salut de la ment. També té molts beneficis per millorar la vista.
  • El mango pot ser un gran aliat per prevenir malalties degeneratives del cor, el càncer o la diabetis. A més, protegeix la pell i els ulls i amb el magnesi i potassi que conté, reforça ossos i músculs.