El gelat tradicional és un aliment exquisit que sol agradar a tothom i que a més ens aporta beneficis pel nostre cos. El consum de gelat sense abusos, el dolç preferit de l’estiu, ajuda a millorar les teves defenses i el teu metabolisme. Al Mercat Vell de Sant Cugat en trobaràs de diversos gustos, i en diversos formats per a totes les edats.
Els 10 beneficis de menjar gelat:
- Segons la Societat Espanyola de Medicina Familiar i Comunitària el gelat aporta vitamina B2, calci i proteïnes.
- Els gelats elaborats amb llet enforteixen la massa òssia.
- També ajuden a regular la pressió arterial.
- Com més naturals, menys quantitat de greix tenen i és bo incloure’ls com a complement d’un esmorzar o sopar en una dieta equilibrada.
- Les seves característiques de densitat i temperatura, ajuden a cicatritzar i reduir inflamacions a les amígdales.
- Ajuden a perdre i mantenir un bon pes, sempre que es mantingui una bona dieta.
- Ajuden a cremar greix pel joc amb els canvis de temperatura.
- Si tens dolors menstruals, els disminueix.
- Consumir-ne regularment, ajuda al sistema immunològic.
- El benestar que proporciona el seu consum ens ajuda a reduir l’estrès.