El MercatVell celebra el seu primer any

Avui celebrem el primer aniversari de la inauguració del MercatVell, el primer mercat municipal gastronòmic de Catalunya. Superant totes les expectatives, en el nostre primer any de vida, més de 370.000 persones ens han vingut a conèixer per passejar, degustar o comprar revitalitzant comercialment l’entorn de la plaça de Sant Pere.

guanaydors

Ara t’ho posem molt més fàcil. Amb una compra superior a 20€ en alguna de les nostres parades (un únic tiquet de 20€ o més), i presentant el tiquet a la parada, rebràs 1 hora de pàrquing gratuïta a qualsevol dels pàrquings Empark de Sant Cugat (vàlid només per a compres de productes frescos).

Actualment hi trobaràs 10 parades que combinen la venda de productes frescos i els espais de degustació. Des dels millors pernils de gla a la vedella més ecològica del mercat. Peix i fruita fresca, llegums tradicionals, l’únic obrador artesà de Valldoreix i les millors D.O. de la terra.

No t’oblidis de provar les 3 noves parades del MercatVell! Descobreix les nostres creps dolces o salades fetes amb farines biològiques sense gluten. Tasta tot tipus de sushi, nigiris, tartars i fideus, amb peix de la millor qualitat, i deixa’t sorprendre per la gran proposta fusió de cuina argentina i mexicana.

Per agrair-vos a tots les vostres visites durant aquest primer any fem un concurs amb el que podeu guanyar dos vals de 30€ per gastar a #ElMercatVell. Per participar només heu de ser seguidors del MercatVell a Facebook i a Instagram i deixar un comentari en aquest post etiquetant a la persona amb qui vindríeu al MercatVell. Molta sort a tots!

 

Participa aquí >

Consulta les bases legals aquí >