Aquests són els millors secrets per gaudir de la carn!

Carns de qualitat al MercatVell
Carns de qualitat al MercatVell

Menjar carn també té els seus avantatges, alguns d’únics. Per treure-li el màxim profit, és convenient seguir alguns consells. La carn és una font important de proteïna, necessària per regenerar les estructures cel·lulars, ja que la proteïna animal ajuda a mantenir la capacitat funcional del cos a la tercera edat. A més, la carn proporciona ferro fàcil d’assimilar, així com els activadors de l’absorció que fan que es pugui digerir i absorbir fàcilment. La carn, que podràs comprar als establiments especialitzats del MercatVell, evita l’anèmia i ajuda al correcte funcionament del cervell i del sistema immunitari. Els productes carnis contenen vitamina B12, una vitamina que només està present en els aliments de procedència animal i que és imprescindible per assimilar el ferro.

Pots tastar la carn de la carnisserIA al mateix mercatvell!

La ració ha de ser de màxim 120 grams i encara que la carn magra com el pollastre, el gall dindi o el conill, es pot prendre entre 1 i 2 vegades a la setmana, es recomana menjar carn vermella, cada quinze dies. Com sempre el millor és menjar carn el més natural i fugir de carns processades que s’elaboren amb grans quantitats de sals i conservants. Cal evitar la carn cremada o els recremadets i apostar sempre per la de qualitat més alta. Quan mengem carn és important acompanyar-la amb aliments que ajudin a netejar i equilibrar la feina de ronyons, fetge i intestins com una amanida de fulles verdes, amb taronja o nabius o un plat de crucíferes (col, coliflor, bròquil, kale…), juntament amb arròs integral.