5 idees per sorprendre aquest Nadal als teus convidats

Si encara no tens clars els menús de Nadal, al Mercat Vell trobaràs moltes idees. Aquí en recolllim 6 que et faran quedar molt  i molt bé amb els teus convidats:

  1. SalmóCanapès amb salmó o escalivada. Un bon pa com el de sarraí o de sègol de Bonaparte serviran com a base per a uns deliciosos canapès. Si tens poc temps, Boket Xarcuteria disposa de peces de salmó fumat i MªÀngels Llegums té escalivada feta a casa per completar la preparació.

  2. Llobarro al forn. A La Peixateria trobaràs llobarro de SantLa Peixateria Carles. Recepta senzilla, gustosa i vistosa. Es pot preparar amb un llit de patates per acompanyar amb cebes, alls i julivert i un bon rajolí de vi blanc. Es recomana realitzar uns talls no massa profunds a la peça de peix abans de ficar-la al forn

  3. Cuixa de cabrit. Portar una bona safata de carn a taula quan els teus convidats ja estan asseguts amb gana et converteix en el millor amfitrió. Demana a Boket Carnisseria que te’l preparin pel forn i només hi hauràs d’afegir una bona cassola, un bon oli d’oliva i un ramallet d’herbes aromàtiques.

  4. MªAngels LlegumsCanelons. El Nadal és temps de canelons però si no vols menjar els de sempre perquè vols sorprende als teus familiars o convidats, prova de cuinar-los farcits de peix i marisc, d’espinacs o de brandada de bacallà. Sino te’n surts, els trobaràs acabats de fer a la parada de la MªÀngels Llegums.

  5. Maduixes amb formatge Mascarpone. El postre que ofereixis als teus convidats ha de ser deliciós, és l’últim que tasten i el sabor amb què es quedaran. Un dolç fàcil de preparar i vistós que agrada a tothom pels seus dos ingredients: la maduixa i el saborós formatge italià Mascarpone. Avisa la Juanita de la fruiteria Hom d’El Mercat Vell per a que et trïi les maduixes més grans. Talla-les en vuit trossos iguals i fes dues capes separades pel formatge, barrejat amb ous batuts i sucre, en un got baix.cb925c80ab2d4aa6e1603e4574921f58

  6. Panettone o Stollen. Quan s’acaba l’àpat, arriba la sobretaula. Recomanem tenir preparat un dolç, com el Panettone o el pa Stollen, per allargar la vetllada… Aquestes peces típiques de Nadal les trobareu a la parada de Bonaparte. Sempre artesà.

Recorda que un bon àpat de Nadal sempre ha d’acompanyar-se amb un bon cava. Al celler Vinbinguts trobareu els millors vins i caves i us faran recomanacions per al maridatge. Si necessiteu més idees, feu un passeig pel Mercat Vell i deixeu-vos sorprendre!