Prepara un cebiche ideal per l’estiu

Ingredients per al cebiche:
  • 500 g de corball
  • 3 Llimes en suc
  • 1 ceba morada
  • 1 Alvocat
  • Sal
  • Pebre blanc
  • Oli d’oliva verge extra
  • (Només si el volem picant) Tabasco, pasta de rocoto i Togarashi al gust

Ingredients per a la llet de tigre:

  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1 ceba morada
  • 1 branca d’api pelada
  • ½ l de fumet blanc de peix
  • Coriandre fresc
  • 1 manat de cibulet

Elaboració:
Per fer la llet de tigre, tallarem en juliana els pebrots, la ceba morada i l’api pelat i ho deixarem marinar 24 hores amb el fumet de peix blanc. Passades les 24 hores colarem el líquid i reservem la llet de tigre.

Tallarem a daus el mig quilo de corball i el deixarem marinar amb el suc de la llima uns 5-7 minuts. Transcorregut aquest temps, colarem el peix i el submergim en la llet de tigre uns 5 minuts a la nevera.

A continuació tallem l’altra ceba morada i el coriandre fresc en juliana. Tallarem també a daus l’alvocat. En un bol afegirem el cebiche amb la llet de tigre i els trossos de l’alvocat, serà el moment d’afegir la sal i el pebre al gust. A sobre del cebiche afegirem la ceba i el coriandre. Si volem una versió més picant, podem afegir tabasco, pasta de rocoto i Togarashi.